nieuws

Vezis krijgt na ‘fee-voorstel’ honderd nieuwe leden erbij

Archief

De Vereniging van Zelfstandig Intermediairs SNS Regio Bank (Vezis) heeft na een oproep onder SNS Regio Bank-adviseurs honderd nieuwe leden binnengekregen.   Vezis deed de oproep na de bekendmaking dat de organisatie niet akkoord gaat met de voorgestelde nieuwe fee-regeling voor de Regio Bank-adviseurs.   "Bij de oude fee-regeling kon je het geld, als je […]

De Vereniging van Zelfstandig Intermediairs SNS Regio Bank (Vezis) heeft na een oproep onder SNS Regio Bank-adviseurs honderd nieuwe leden binnengekregen.
 
Vezis deed de oproep na de bekendmaking dat de organisatie niet akkoord gaat met de voorgestelde nieuwe fee-regeling voor de Regio Bank-adviseurs.
 
"Bij de oude fee-regeling kon je het geld, als je het goed deed, redelijk simpel terugverdienen", zegt secretaris Lucien Klerks van Vezis. " Simpel gezegd: je kunt beter € 100 kosten hebben die je kunt terugverdienen, dan € 50 waar dat niet lukt", aldus Klerks die een assurantiekantoor in het Brabantse Elshout heeft. "Doel is door gezamenlijk optrekken de SNS Regio Bankformule verder te versterken."
 
Vezis vertegenwoordigt nu ruim driehonderd van de circa zeshonderd bij SNS aangesloten adviseurs. In september volgen er nieuwe gesprekken met SNS Regio Bank over de fee-regeling.

Reageer op dit artikel