nieuws

Verzekeringssite introduceert publieksprijs voor autopolis

Archief

De assurantiebranche is weer een award rijker. De Verzekeringssite.nl bekroont voortaan ieder jaar de meest gekozen autoverzekering met een Verzekeringssite.nl Award. Op 8 september maakt directeur Eric Hordijk de eerste winnaar bekend.

Verzekeringssite introduceert publieksprijs voor autopolis

De site claimt jaarlijks ruim 600.000 bezoekers te trekken die een vergelijking maken. Zij zijn samen goed voor twee miljoen bezoeken. Op de site kunnen 109 verschillende autoverzekeringen worden vergeleken op premie en dekking. "Voor consumenten is de winnaar van de Verzekeringssite.nl Award 2009 de beste keuze voor een autoverzekering. Een echte publieksprijs die uniek is in de verzekeringsbranche", motiveert Hordijk de door hem ingestelde prijs.

Reageer op dit artikel