nieuws

Verzekeringssite haalt namen van website

Archief

Naar aanleiding van kritiek van Ineas en Verzekeruzelf heeft Verzekeringssite de namen van beide autoverzekeraars, alsmede die van Polis Direct, van de website gehaald. “Dat die namen nog in de lijst ‘vergeleken verzekeraars’ stonden is een slordigheid geweest van onze kant, stom. Het is nooit onze bedoeling geweest bezoekers te misleiden”, stelt marketing manager Jurjen van den Broek.

Verzekeringssite haalt namen van website

Het verwijt van Ineas en Verzekeruzelf dat Verzekeringssite bij aanbieders te hoge kosten in rekening brengt, vindt hij niet terecht. "Dat is relatief: voor de één wel en voor de ander niet. Als de offertes uiteindelijk te weinig klanten opleveren, dan kunnen de kosten te hoog worden. Dan is het logisch dat Ineas, Verzekeruzelf en Polis Direct deze stap nemen. Maar wij hebben 95% van alle autoverzekeraars wel in onze vergelijking."
Van den Broek noemt het ontbreken van de drie aanbieders jammer. "We blijven ernaar streven 100% van de markt aan te bieden."
 
Zie ook: Verzekeringssite vergelijkt minder dan zij claimt

Reageer op dit artikel