nieuws

Verplichte verzekering nodig voor huisdier

Archief

Huisdieren verplicht verzekeren tegen ziektekosten is goed voor het dierenwelzijn. Het voorkomt dat bazen vanwege de kosten niet of te laat naar dierenarts gaan en dieren moeten worden afgemaakt. Dat zeggen beleidsmedewerkers Jooste van Herten van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij voor Diergeneeskunde (KNMvD) en directeur Henk Beugeling van dierenkliniek voor minima Minimax in Rotterdam.

Verplichte verzekering nodig voor huisdier

Onlangs werd bekend dat tenminste tweehonderdduizend van de naar schatting 5,5 miljoen huisdieren in Nederland niet de benodigde geneeskundige zorg krijgen. Dierenbescherming en KNMvD schrokken van dit onderzoek van de Universiteit van Utrecht.
(De Gelderlander, pag. 7)
 
Overige verzekeringsberichten in de media:
  
AFM vindt advies van 'Maas' te vrijblijvend
(Het Finacieele Dagblad, pag. 1)
 
Nauwelijks goodwill voor Fortis Corporate
(Het Finacieele Dagblad, pag. 15)
 
Bankklant niet naar ASN
(Het Finacieele Dagblad, pag. 9)

Reageer op dit artikel