nieuws

Utrechtse makelaar Hol & Molenbeek failliet

Archief

De rechtbank in Utrecht heeft het faillissement uitgesproken over de regionaal actieve woningmakelaar Hol & Molenbeek. De uitspraak betreft ook het assurantiebedrijf. De portefeuille en de acht daarvoor werkzame medewerkers waren eind vorig jaar echter al overgegaan naar Multisafe in De Bilt.

Utrechtse makelaar Hol & Molenbeek failliet

De assurantieportefeuille omvatte circa vijfduizend klanten, waaronder tal van bedrijven. Onder de voormalige personeelsleden van Hol & Molenbeek Assurantiën bevindt zich ook registermakelaar Lex van Loon.
Verkoop van de assurantietak aan Multisafe was onderdeel van een reeks maatregelen om het makelaarsbedrijf gezond te maken. Het faillissement van de vestigingen in Utrecht, Zeist en De Meern, waar twintig mensen werkzaam zijn, toont aan dat dit niet volledig is gelukt. De bedrijfsmakelaardij blijft buiten het faillissement, evenals de door franchisenemers geleide vestigingen in Vianen, Bilthoven en Soest. Curator Jonker van Hol & Molenbeek, onderdeel van de makelaarsketen Dynamis, zegt in het AD te werken aan een doorstart.

Reageer op dit artikel