nieuws

STFD heeft 30% van zelftoetsen binnen

Archief

De Stichting Financiële Dienstverlening (STFD) heeft tot nu toe ruim 30% van de jaarlijkse zelftoetsen binnen. Sinds beginjuni zijn 8.400 digitale formulieren verzonden aan de deelnemers. “Kantoren die de vragenlijst nog niet hebben teruggestuurd, hebben we inmiddels per e-mail herinnerd aan de deadline van 1 september”, zegt directeur Ellen von Koczian (foto) van de STFD.

STFD heeft 30% van zelftoetsen binnen

Volgens haar is het percentage van 30% vergelijkbaar met dat van vorig jaar. "Ook toen dachten wij dat we het niet gingen redden, tot uiteindelijk in de laatste weken de grote stroom binnenkwam", aldus Von Koczian.
Op de site geeft de STFD eveneens uitleg bij de brief van de AFM waarin om een opgave van het aantal werkzame personen in een kantoor wordt gevraagd. Een opgave die dient om de heffing voor het doorlopend toezicht 2009 van de AFM te kunnen bepalen. In de toelichting staan onder meer de uitgangspunten voor de berekeningswijze, een opsomming van de medewerkers die moeten worden meegeteld en een voorbeeld van de omrekening van medewerkers naar fte's. 

Reageer op dit artikel