nieuws

Starters

Archief

For Life Advies (Harlingen)

Naast advisering en verkoop van verzekeringen richt eigenaar Paul van der Schoot (39) zich op opleidingen en trainingen op verzekeringsgebied. Hij was jarenlang docent verzekeringstechniek en verkooptraining en is ook als rayonmanager en verzekeringsadviseur werkzaam geweest. Nu werkt hij als verbonden bemiddelaar in de buitendienst van Ergo Life en heeft nog geen eigen vergunning aangevraagd.
 
J.O. Bosma Financiële Diensten (Drachten)
De 27-jarige Jeroen Bosma is de eigenaar van dit bedrijf. Hij heeft bijna tien jaar ervaring opgedaan in zowel de binnen- als buitendienst. Bosma richt zich met name op schadeverzekeringen. De vergunning is inmiddels aangevraagd en hij verwacht eind deze maand te kunnen beginnen. Hij start vanuit huis zonder bestaande portefeuille.
 
Vesconsult (Cuijk)
Na 25 jaar in loondienst te hebben gewerkt en een intermezzo van een jaar in het buitenland is Theo Koot als zelfstandige begonnen. Hij werkt momenteel als zzp'er samen met een kantoor in Ede. Als het zelfstandig ondernemerschap hem bevalt, wil hij zelf een vergunning aanvragen. Hij heeft zich gespecialiseerd in het adviseren van zzp'ers.

Reageer op dit artikel