nieuws

Starters

Archief

Liberforte Finance (Rotterdam)

 

De 29-jarige Ross Hupkens heeft negen jaar evaring als adviseur particulieren. Hij richt zich met name op pensioenen en hypotheken en doet de opleiding tot hypotheekplanner. Hij start zonder bestaande portefeuille en probeert een gedeelte van zijn leads binnen te halen via door hemzelf ontwikkelde websites met informatie.

 

De AFM-vergunning is aangevraagd en Hupkens hoopt rond 1 september van start te kunnen gaan.

 

SB Financieringen (Almere)

 

Voormalig ICT’er Souradj Bhageloe (30) heeft de afgelopen drie jaar als financieel- en hypotheekadviseur in loondienst gewerkt. Nu begint hij zijn eigen bedrijf waarmee hij zich in eerste instantie richt op hypotheken. Later komen daar verzekeringen bij.

 

De vergunningsaanvraag is in voorbereiding en Bhageloe wil eind dit jaar van start gaan, zonder bestaande portefeuille. Hij is een samenwerking aangegaan met een makelaar.

 

Assurantiebedrijf Mooij en Partners (Zaandam)

 

Na dertig jaar als assurantieadviseur in loondienst werkzaam te zijn geweest, is Gerard Mooij nu voor zichzelf begonnen. Hij richt zich vooral op schadeverzekeringen voor het mkb.

 

De administratie heeft hij uitbesteed en hij is gestart zonder bestaande portefeuille. Mooij staat ingeschreven in het Raia-register. Hij heeft de vergunningen voor leven en schade inmiddels binnen en is sinds deze maand actief.

 

Reageer op dit artikel