nieuws

Slikker leidt Intrasurance

Archief

Intrasurance heeft Fred Slikker aangesteld als algemeen directeur. Volgens de oprichters Frank Cooler en Henk Wiggers is die aanstelling noodzakelijk door "de snelle groei van de onderneming en uitbreiding met steeds meer distributiepunten".

 

Intrasurance is eigenaar van Verzekeruzelf.nl en tevens het volmachtbedrijf achter zeventig internetlabels, waaronder die van grote intermediairbedrijven.

 

‘De kennis, ervaring en vaardigheden van Fred Slikker passen uitstekend bij de ambities van Intrasurance", zo stelt de Bossche onderneming. Slikker was zeven jaar operationeel manager bij Microsoft Ierland en de laatste drie jaar als manager verantwoordelijk voor de introductie van Quinn Insurance in de Benelux en Duitsland.

 

Intrasurance stelde eerder dit jaar Otto Lammers aan als volmachtmanager. Lammers, eerder achtief voor Van de Water en Wispels Verzekeringen, is bij Intrasurance verantwoordelijk voor het totale portefeuillebeheer.

 

Cooler en Wiggers hopen zich hierdoor weer meer te kunnen richten op innovatie op respectievelijk commercieel- en verzekeringsgebied.

 

Reageer op dit artikel