nieuws

Robert ten Brink speelt verlate Valentijn voor Delta Lloyd

Archief

Aegon plaatste op zaterdag 8 augustus een opmerkelijke advertentie in De Telegraaf. ‘Eerlijk over Ajax – RKC Waalwijk’ luidde de ondertitel. In deze advertentie met als opschrift ‘Hart voor Ajax’ demonstreert hoofdsponsor Aegon zijn verbondenheid met de club. De advertentie, waarin geen druppel Aegon-blauw voorkomt, omvat een interviewtje met een F-sidesupporter.

 

Het verhaal van de 44-jarige supporter Joark, die een overwinning van 7-0 verwachtte, komt ongecensureerd over. Het stuk leest niet zo erg makkelijk, doordat het is afgedrukt in een wit lettertje op een gemêleerde ondergrond.

 

De aanhanger neemt geen blad voor de mond: "Vorig seizoen was de inzet drie keer niks, maar Jol geeft ze die schop onder hun achterste wel", Joark is er echt nog eentje van de oude stempel: "Rot op. Als je niet wil vechten, moet je thuisblijven. Dat zei ik ook altijd toen ik nog meeging naar de uitwedstrijden. Het is allemaal minder geworden, net als het voetbal."

 

Toch heeft hij weer een seizoenkaart gekocht. "Waar moet ik anders zeiken?"

 

O ja, en eerlijk over de uitslag van Ajax – RKC Waalwijk: 4-1.

 

"Na het grote succes van de afgelopen drie jaar waar telkens ruim 400 personen de NaZomerborrel van de ABC bezochten, zal op de eerste maandag van september dit evenement zijn lustrum vieren."

 

Dat meldt de opgetogen voorzitter van de Amsterdamse assurantieclub, Wiebe Westerhof.

 

De bijeenkomst is bestemd voor mensen werkzaam in verzekeringsland. "Niet alleen voor managementfuncties, maar voor iedereen in ons vak die op die wijze informeel vakgenoten en collega’s kan ontmoeten.

 

De borrel is op maandag 7 september van 17.00 tot 20.00 uur op het partyschip PureLiner, dat blijvend aangemeerd ligt aan de Oostelijke Handelskade 1 te Amsterdam (Passengers Terminal Amsterdam).

 

Makelaars, tussenpersonen, verzekeraars, taxateurs, experts en overige geïnteresseerden die zich in het bovenstaande herkennen zijn van harte uitgenodigd. Aanmeldingen voor dit gratis evenement per e-mail: info@abcbeursclub.nl. Voor meer informatie kan men terecht op www.abcbeursclub.nl.

 

Op zondag 27 september vindt op Circuitpark Zandvoort het Nationaal Oldtimer Festival plaats.

 

Tijdens dit evenement houdt de Europeesche voor de derde maal een Klassieker Tourtocht voor het aangesloten intermediair.

 

Er wordt vanaf 9.00 uur gestart vanaf Kasteel de Haar in Haarzuilens (bij Utrecht) of vanaf Circuitpark Zandvoort. Starten vanaf het circuit betekent dat de tocht begint met een rondje circuit en daar na ongeveer twee uur ook weer eindigt. De deelnemers die bij Kasteel de Haar van start gaan, kunnen later op de dag een rondje op het circuit rijden. Voor onderweg krijgt iedere equipe een tasje mee, met daarin onder meer een lunchpakket.

 

Na afloop van de tourtocht zijn er diverse activiteiten op het Circuit Park Zandvoort. Ook wordt bekendgemaakt wie de winnaar is van de spelopdracht.

 

Wel vooraf aanmelden bij de Europeesche.

 

een rondje op het Zandvoortse circuit rijden.

Delta Lloyd vond het de hoogste tijd voor een liefdesverklaring aan de ruim 1.300 met de verzekeraar samenwerkende pensioenadviseurs. Een ludieke manier om aandacht te vragen voor het nieuwe communicatieconcept ‘Official partner van de pensioenprofessional’. Namens Robert ten Brink kregen zij een videoboodschap, ingesproken door een geheime ‘aanbidder’. Pas aan het einde van de videoboodschap onthulde Delta Lloyd zich als de afzender.

 

Omdat het leuk zou zijn als ten minste één van de 1.300 adviseurs een persoonlijk bezoekje kreeg van de beroemde presentator van ‘All you need is love’, kwam deze met zijn bekende limousine voorrijden bij Kevin Belovics van Meijers in Amstelveen. Op de achterbank van de speciale ‘Love Limo’ kreeg hij de videoboodschap te zien, die hem volledig verraste: "Er schoten allerlei gedachten door mijn hoofd. Wie wilde mij een liefdesboodschap laten zien? Toen ik doorkreeg dat de boodschap in werkelijkheid van Delta Lloyd afkomstig was, kon ik niet meer ophouden met lachen. Wat een actie!"

 

Reageer op dit artikel