nieuws

Risicotarief Legal opnieuw lager

Archief

Onder druk van "de hevige concurrentie" heeft Legal & General opnieuw de tarieven voor overlijdensrisicoverzekeringen verlaagd. De Hilversumse maatschappij deed dat per 1 juli ook al.   Toen kon de verlaging tot 30% oplopen, vooral voor de hogere verzekerde bedragen. Dit keer gaat de aanpassing tot 18% lager dan de oude tarieven. "Andere aanbieders passen […]

Onder druk van "de hevige concurrentie" heeft Legal & General opnieuw de tarieven voor overlijdensrisicoverzekeringen verlaagd. De Hilversumse maatschappij deed dat per 1 juli ook al.
 
Toen kon de verlaging tot 30% oplopen, vooral voor de hogere verzekerde bedragen. Dit keer gaat de aanpassing tot 18% lager dan de oude tarieven. "Andere aanbieders passen hun premies aan en wij willen in de top blijven meedraaien", zo motiveert marketingmanager Daniel de Leeuw de stap. "Overlijdensrisicoverzekeringen vormen een belangrijke markt voor ons."
 
Legal & General realiseerde vorig jaar een premieomzet van € 10,4 mln uit overlijdensrisicoverzekeringen, goed voor een marktaandeel van zo'n 10%.

Reageer op dit artikel