nieuws

Reaal geeft intermediair meer armslag in zakelijke markt

Archief

Reaal heeft de mogelijkheden om voorlopige dekking te verlenen verruimd. Intermediairs met een zakelijke schadeaanstelling hebben voortaan de bevoegdheid om voorlopige dekking te verlenen op standaard zakelijke motorrijtuigenverzekeringen.

Reaal geeft intermediair meer armslag in zakelijke markt

De maatregel moet worden gezien als onderdeel van een reeks uitbreidingen van de dienstverlening en het productpalet op het gebied van zakelijke schadeverzekeringen die Reaal aan het doorvoeren is. In een eerder stadium werden al de collectieve ongevallenverzekering aangepast en de schaderegelingsbevoegdheid voor intermediairs uitgebreid. Ook zijn recentelijk de tarieven van de zakelijke brandverzekering en de avb aangescherpt.

Reageer op dit artikel