nieuws

Quarré moet Houten verlaten

Archief

Quarré gaat nog deze zomer alsnog op in Afab Service Providing. Het kantoor in Houten, waar nu nog een kleine dertig mensen werkzaam zijn, gaat dicht. De activiteiten verhuizen naar Assen. Afab wil de reorganisatie vóór 1 oktober afgerond hebben.

Quarré moet Houten verlaten

Het is nog niet duidelijk vanaf welke datum de ruim duizend met Quarré werkende tussenpersonen niet langer vanuit Houten maar vanuit Assen worden bediend.
Afab kondigde in april een sanering van de tak serviceproviding aan. Daarbij werden kantoren in Breda (FSD), Venray en Gouda (ViaFeria) gesloten en werkzaamheden geconcentreerd in Assen (administratie serviceproviding) en Amersfoort (uitvoering bedieningsconcepten Top en Excellent). Het personeelsbestand werd met 35% teruggebracht tot circa 125 (fte).
Quarré bleef toen nog buiten schot. "Afab heeft daarvan niet alle aandelen in handen. Er ligt nog 30% bij de directie (Michiel Buytendijk en Paul Hillert, red.). Daarmee zijn we in gesprek", zei Afab-directielid Wim Witteveen daarover.
Binnen Afab Service Providing is er nu alleen nog een aparte plek voor Pensioenpoint in Oisterwijk (vijftig tussenpersonen).

Reageer op dit artikel