nieuws

Portefeuilles Hyposcout en Toekomstwijzer naar Diks

Archief

Diks Verzekeringen uit IJsselstein heeft de schadeportefeuilles van Hyposcout Advies uit Zwanenburg en ToekomstWijzer uit Nieuwegein overgenomen. Beide bedrijven zijn onlangs failliet verklaard.   "Het zijn kleine portefeuilles met elk circa € 5.000 aan provisie-inkomen die lopen bij Voogd & Voogd Verzekeringen waar ook wij zaken mee doen", aldus directeur Marc Diks van Diks Verzekeringen. In […]

Diks Verzekeringen uit IJsselstein heeft de schadeportefeuilles van Hyposcout Advies uit Zwanenburg en ToekomstWijzer uit Nieuwegein overgenomen. Beide bedrijven zijn onlangs failliet verklaard.
 
"Het zijn kleine portefeuilles met elk circa € 5.000 aan provisie-inkomen die lopen bij Voogd & Voogd Verzekeringen waar ook wij zaken mee doen", aldus directeur Marc Diks van Diks Verzekeringen. In juli nam Diks al de schadeportefeuille van 2gather Financial in Tilburg over die eveneens circa € 5.000 provisie-inkomen telt. "Aantrekkelijke autoportefeuilles zijn niet altijd te krijgen", zegt Diks. "Er wordt nogal eens een te stevige prijs voor gevraagd die op het niveau van inboedel- en opstalverzekeringen ligt." Diks Verzekeringen is gespecialiseerd in autoverzekeringen en heeft veel speciale polissen voor bijvoorbeeld Porsches, oldtimers, campers, taxi's en bedrijfsauto's.

Reageer op dit artikel