nieuws

Platform voor financiële voorlichting zit in de knel

Archief

Het moest beter, met de financiële kennis van de Nederlanders. Platform Centiq zou daarvoor zorgen. Maar Centiq werkt niet goed, blijkt nu. Omdat de organisaties die meedoen tegengestelde belangen hebben.

Platform voor financiële voorlichting zit in de knel

Dat staat in een tussentijdse evaluatie van Centiq die het ministerie van Financiën heeft laten opstellen. Partners doen weinig of niets met het netwerk, is de conclusie (…).In een onderzoek van het Verbond van Verzekeraars zegt een kwart van de respondenten 'geen financiële kennis' te hebben, en 10 procent komt in aanmerking voor het predikaat 'financieel analfabeet'.
(Algemeen Dagblad, pag. 15)  
 
Overige verzekeringsberichten in de media:
 
Zondag, 2 augustus
Verzekeraars moeten vaker rapporteren
(De Telegraaf, pag. 16)
 

Reageer op dit artikel