nieuws

Persoonlijkheden

Archief

Thomas Bläcker (25) is door Nedasco aangesteld als accountmanager in de regio Noord. Hiervoor werkte Bläcker als financieel adviseur bij Aegon Bank.

 

Bij Nationale-Nederlanden is Ger Vrancken (47) per 1 augustus benoemd tot financieel directeur. Hij was de afgelopen drie jaar financieel directeur bij ING Retail. Vrancken heeft sinds 1987 gewerkt bij onder meer Nationale-Nederlanden, RVS en Postbank. Hij volgt John Boers op, die per 1 mei werd benoemd tot financieel topman van ING Life India in Bangalore.

 

Rodrick Slot (34) is bij Nassau Verzekeringen aan de slag gegaan in de functie van businessmanager E-Commerce. Hij houdt zich bezig met onder andere een compleet nieuw systeem waarmee assurantietussenpersonen online berekeningen kunnen uitvoeren, offertes aanvragen en polissen sluiten. Slot werkte eerder bij Altran, ABN Amro en Accenture.

 

Bij de Delta Lloyd Groep is Monique Rabou (36) per 1 september benoemd tot directeur van dochteronderneming Erasmus Leven. Rabou is daar de opvolgster van Ronald Ketellapper die per 1 juni directeur Pensioenen bij de Grafische Bedrijfsfondsen (GBF) is geworden. Rabou ging, na een studie aan de Erasmus Universiteit, in 1995 aan de slag bij de Eerste Hollandsche (Generali). In 1998 volgde de overstap naar Delta Lloyd, waar zij sinds 2001 diverse managementfuncties heeft vervuld. Momenteel is Rabou manager Pensioen Individueel.

 

De 37-jarige Daniël Jacobs, al geruime tijd werkzaam bij ACE Europe, is benoemd tot manager Construction, Energy & Technical Risks Benelux. Hij volgt hiermee Sijo Oudendag op, die heeft besloten bij ACE Europe door te gaan als senior underwriter. Katrien Hulst (46) is als manager het Direct Marketing-team van de Accident & Health-divisie gaan versterken. Hulst werkte eerder bij VODW Marketing en de Rabobank. De nieuwe operationeel claimsmanager voor alle divisies is Engelsman Alan Chambers (38). Hij was eerder claimsmanager bij onder andere Fusion Insurance Services in Manchester.

 

Bij Allianz Nederland is hoofd Aansprakelijkheidsschaden Marco Guijt (35) benoemd tot hoofd van de afdeling Zakelijke Schaden. De 53-jarige Michiel van Houten is benoemd tot coördinator Grote en Internationale Schaden. Hij was hiervoor hoofd Aansprakelijkheid bij Allianz.

 

Reageer op dit artikel