nieuws

Orsel kan Huis & Hypotheek Stadskanaal ook niet redden

Archief

Huis & Hypotheek Stadskanaal is failliet verklaard. Het betreft een eigen aanvraag, omdat er geen geld meer was voor uitbetaling van salarissen.

 

Het kantoor werd gerund door franchisenemer Johan Orsel, zijn vrouw en een zoon en dochter.

 

Eerder dit jaar werd Orsel geconfronteerd met het faillissement van de Assense vestiging van Huis & Hypotheek. Hij had dat kantoor in 2007 overgenomen. "Door de marktontwikkelingen hebben we het spijtig genoeg niet van de grond gekregen. Ik baal er ontzettend van", aldus Orsel, volgens wie het kantoor in Stadskanaal er veel beter voorstond. "Dat bestaat al twaalf jaar en heeft een veel bredere basis."

 

Dat was in april dit jaar. Curator Dijstelberge heeft begrepen dat ‘Assen’ een dermate wissel op de liquiditeit heeft getrokken, dat daardoor ook de vestiging in Stadskanaal in zwaar weer terecht is gekomen.

 

Reageer op dit artikel