nieuws

ONVZ informeert relaties over Mexicaanse griep

Archief

Zorgverzekeraar ONVZ (Houten) informeert tussenpersonen en bedrijven met een collectieve ziektekostenverzekering over de Mexicaanse griep. Op een apart deel van de eigen website gaat de verzekeraar in op de gevolgen van de griep voor bedrijven, zowel als werkgever als voor hun klanten.

ONVZ informeert relaties over Mexicaanse griep

Op de website kan informatie worden gevonden op vragen als wat te doen om Mexicaanse griep te voorkomen of wat te doen bij een uitbraak. ONVZ zegt met de website in te spelen op onderzoek van de Nationale Vacaturebank, dat zou aantonen dat 70% van de bedrijven niet is voorbereid op de Mexicaanse griep. "Deze week bleek ook uit een ander onderzoek dat de directies van beursgenoteerde ondernemingen verwachten dat de Nederlandse economie, door de uitbraak van de Mexicaanse griep, € 1,8 mld verlies gaat lijden. Wij proberen met de website de helpende hand te bieden en alsnog een aantal handvatten aan te reiken ter voorbereiding op de mogelijke gevolgen van de griep", aldus ONVZ.

Reageer op dit artikel