nieuws

Ombudsman wijst klacht over basisbijdrage Multisafe af

Archief

Hol & Molenbeek

De rechtbank in Utrecht heeft het faillissement uitgesproken over de regionaal actieve woningmakelaar Hol & Molenbeek, met vestigingen in Utrecht, Zeist, De Meern, Vianen, Bilthoven en Soest. De uitspraak betreft ook het assurantiebedrijf. De portefeuille en de acht daarvoor werkzame medewerkers waren eind vorig jaar echter al over gegaan in handen van Multisafe in De Bilt. De assurantieportefeuille omvatte circa vijfduizend klanten. Onder de voormalige personeelsleden van Hol & Molenbeek Assurantiën bevindt zich ook registermakelaar Lex van Loon.
 
Verkoop van de assurantietak aan Multisafe was onderdeel van een reeks maatregelen om het circa twintig medewerkers tellende makelaarsbedrijf gezond te maken. Dat is klaarblijkelijk niet volledig gelukt; de bedrijfsmakelaardij blijft overigens buiten het faillissement.
 

Reageer op dit artikel