nieuws

NVA’er Hans Scheffer overleden

Archief

Op woensdag 19 augustus is op 67-jarige leeftijd oud NVA-directeur Hans Scheffer overleden aan de gevolgen van een ernstige ziekte. Scheffer vervulde de functie van NVA-directeur van 1973 tot 1996.

NVA’er Hans Scheffer overleden

"Voor onze vereniging is hij van zeer grote betekenis geweest. Zijn bijdrage aan de professionalisering van het assurantie-intermediair was uitzonderlijk", aldus Bob Veldhuis en Niels Mourits namens de NVA in een reactie op zijn overlijden. Zij noemen onder meer de oprichting van systeemhuis Anva en de demonstratie van tussenpersonen op het Binnenhof in 1982.
Scheffer was tot het laatst toe actief in de assurantiebranche, onder meer als commissaris bij de Unirobe Meeùs Groep en in diverse adviesfuncties. Op maandag 24 augustus vindt om 11.30 uur in het Witte Huis in Loosdrecht een herdenkingsbijeenkomst plaats.

Reageer op dit artikel