nieuws

NN verlaagt autopremies

Archief

Nationale-Nederlanden komt “op korte termijn” met een forse premieverlaging voor de autoverzekeringen. Opmerkelijk in een tijd waarin de meeste autoverzekeraars juist premieverhogingen hebben doorgevoerd. Concrete uitspraken over percentages en het waarom van de premieverlaging wilde de woordvoerder van NN nog niet doen.

NN verlaagt autopremies

"Zodra de systemen er klaar voor zijn, worden de nieuwe tarieven ingevoerd. Naar verwachtingen is dat deze of volgende week", aldus de woordvoerder. 

Volgens directeur Henk Rijpstra van Kooijmans Software, leverancier van Rolls, verkeert NN met het huidige tarief ergens in de middenmoot van de meeste vergelijkingssites. “Maar met het nieuwe tarief veroveren ze zeker een plaats in de top 10 en in sommige gevallen zelfs in de top 5 van de vergelijkingssites. Niet onbelangrijk in deze tijd, waar bij autoverzekeringen toch vooral op prijs moet worden geconcurreerd”, aldus Rijpstra.

 

Zie ook (5 aug.): NN mikt met kortingsactie op ´kleine auto-bezitter´

Reageer op dit artikel