nieuws

NN mikt met kortingsactie op bezitters kleine auto’s

Archief

Nationale-Nederlanden start een actie met 20% premiekorting op de autoverzekering.   Deze korting geldt voor de WA-cascodekking bij auto's met een cataloguswaarde tot € 25.000. Als tevens een woonhuis- of inboedelverzekering wordt gesloten, komt er nog eens 4% korting bij. Combineren met andere onderdelen van het ZekerheidsPakket Particulieren kan tot 8% extra korting opleveren.   Aanleiding […]

Nationale-Nederlanden start een actie met 20% premiekorting op de autoverzekering.
 
Deze korting geldt voor de WA-cascodekking bij auto's met een cataloguswaarde tot € 25.000. Als tevens een woonhuis- of inboedelverzekering wordt gesloten, komt er nog eens 4% korting bij. Combineren met andere onderdelen van het ZekerheidsPakket Particulieren kan tot 8% extra korting opleveren.
 
Aanleiding voor de korting vormen de ontwikkelingen op de markt van autoverzekeringen. Angela Lijmbach, manager Productmarketing Schadeverzekeringen: "We zien in de markt dat de premies voor autoverzekeringen gemiddeld juist stijgen. De oudere personenauto's die voor sloop zijn aangeboden, worden echter veelal vervangen door meer milieuvriendelijke kleinere modellen. In juni stonden er al vier kleine modellen in de 'Verkoop top 5' van de Bovag. Bezitters van deze kleinere personenwagens komen wij graag tegemoet met een tijdelijke lagere premie."

Reageer op dit artikel