nieuws

Nieuwe opleidingen bij Nibe-SVV en ING

Archief

Nibe-SVV biedt een reeks nieuwe opleidingen aan in samenwerking met ROC Midden Nederland. Tegelijkertijd biedt ING vanaf september een drietal opleidingen voor het intermediair op het gebied van marketing en verkoop.

Nieuwe opleidingen bij Nibe-SVV en ING

Bij ROC Midden Nederland gaat het om een combinatie van regulier onderwijs op het niveau middelbaar beroepsonderwijs (MBO 4) met branchespecifieke opleidingen van Nibe-SVV. Er zijn elf varianten, waaronder die van Pensioenondersteuner, Assurantieadviseur particulier/zakelijk en Medewerker Backoffice Schade/Motorrijtuigen.
Bij ING starten de opleidingen Sales Clinic Adviseur, Marketing in financiële dienstverlening en Leiderschap in veranderende tijden. 
Foto: Paul Thijssen van ROC Midden Nederland (links) en directeur Bob Seemann van Nibe-SVV.

Reageer op dit artikel