nieuws

Nieuwe detacheerder Flex For Financials in Tilburg van start

Archief

Nando Akkermans en Jan Evers, die vorig jaar detacheerder Numerando in Zeist overnamen, zijn daarnaast in Tilburg met een nieuwe detacheerder gestart: Flex For Financials.

 

Het bedrijf, dat wordt geleid door Hans van Hoeckel (voorheen manager bij Akkermans & Partners Support), wil zichzelf profileren als een multidisciplinaire personele dienstverlener, die uitsluitend actief is in de financiële dienstverlening en gespecialiseerd in de sectoren pensioenen en leven.

 

"Niet de te detacheren mensen zelf, maar de oplossing voor de opdrachtgever staan daarbij centraal", zegt Van Hoeckel. "We willen een conceptmatige benadering toevoegen aan de bestaande markt. Dat kan bijvoorbeeld door, als het nodig is, geen mankracht te leveren aan een opdrachtgever, maar complete projecten over te nemen. Daarbij geven wij een garantie dat het project op tijd klaar is, tegen een vaste prijs en met een van tevoren afgesproken resultaat.

 

Samen met Akkermans & Partners Cognitief is de Talent Training Academy opgezet: een eigen opleiding van tien maanden van Flex For Financials, waarin medewerkers worden klaargestoomd om bij opdrachtgevers in vaste dienst te kunnen treden. Deelname aan de Talent Training Academy kan vanaf één openstaande vacature in het operationele proces.

 

Reageer op dit artikel