nieuws

Nieuwe cursus ‘Acceptant inkomen collectief’

Archief

Nibe-SVV komt deze maand met een nieuwe opleiding  ‘Acceptant inkomen collectief’, die bestemd is voor (aankomende) acceptanten bij inkomensverzekeraars. De opleiding biedt kennis op het gebied van inkomensverzekeringen met thema’s als: verzuim, eigenrisicodragerschap, WIA en ongevallen.

Nieuwe cursus ‘Acceptant inkomen collectief’

Deze opleiding is bij Nibe-SVV onderdeel van een nieuwe 'inkomenslijn', die in 2010 VP-inkomen collectief en VP-inkomen individueel vervangt en, naast de genoemde cursus, bestaat uit Schadebehandelaar inkomen collectief, Acceptant inkomen individueel en Schadebehandelaar inkomen individueel. De opleiding is beschikbaar als zelfstudie en in een e-learningvariant. Vanaf 1 november worden de examens afgenomen.

Reageer op dit artikel