nieuws

NBG Finance en MarMer breiden samenwerking uit

Archief

NBG Finance uit Valkenswaard, vorig jaar goed voor de 22e plaats in de AM-ranglijst van de grootste intermediairbedrijven in ons land, heeft de samenwerking met MarMer Taxaties uitgebreid.

 

Door de uitbreiding van de samenwerking worden de 82 aangesloten notariskantoren van MarMer Notarisservice digitaal voorzien van alle relevante hypotheekdossiergegevens van klanten van NBG Finance. Het hypotheekkantoor zegt hiermee een snelle doorlooptijd te realiseren en kwaliteitsbewaking gedurende het hele traject.

 

MarMer Taxaties biedt aan zevenhonderd tussenpersonen in de financiële dienstverlening onder andere woningtaxaties, hypotheekafspraken, bouwkundige keuringen en een notarisservice met betrekking tot hypothecaire passeringen aan.

 

Reageer op dit artikel