nieuws

Mkb-portefeuille van Willis voor twee jaar naar ASR

Archief

Verzekeringsmakelaar Willis heeft de schadeportefeuille voor mkb-klanten met ingang van 1 juli voor een periode van twee jaar ondergebracht bij ASR Verzekeringen.

 

Dit deel van de Willis-portefeuille brengt jaarlijks ongeveer _ 3,5 mln premie op. Volgens Mischa Schrijver, directielid van Willis Nederland en onder meer verantwoordelijk voor het midden- en kleinbedrijf, betreft het een portefeuille met uitsluitend kleinere en minder complexe posten. Na een tenderprocedure met twaalf verzekeraars viel de keuze uiteindelijk op ASR vanwege de prijs-/prestatieverhouding, de wijze van schadebehandeling en de mogelijkheden van het extranet Cockpit: "Voor ons de doorslaggevende factoren om juist met ASR in zee te gaan." Over twee jaar volgt opnieuw een ‘tendermoment’, aldus Schrijver.

 

Reageer op dit artikel