nieuws

Mes gaat in SNS Assurantiën

Archief

Het assurantiebemiddelingsbedrijf van SNS gaat activiteiten concentreren in Assen en Arnhem. Door de reorganisatie zou ongeveer de helft van de functies komen te vervallen. Bij SNS Assurantiën werken circa tachtig mensen, goed voor een omzet uit assurantiebemiddeling van zo’n € 7 mln.

Mes gaat in SNS Assurantiën

De commerciële vestigingen van SNS Assurantiën in Maastricht, Amsterdam en Assen en SNS Assuradeuren in Maastricht worden opgeheven. Bij de vestiging in Maastricht zouden daardoor 33 medewerkers op straat komen te staan. In de nieuwe structuur zal de administratie vanuit Assen worden verzorgd, terwijl het commerciële bedrijf in Arnhem wordt gevestigd.

Directeur Hans Visser bevestigt de komende veranderingen in de organisatie ("Het wordt tijd dat we wat scherper aan de wind gaan zeilen"), maar wil geen specifieke details geven, zolang het voorstel nog bij de ondernemingsraad ligt. Vakbond CNV weet wel dat er een onderzoek loopt om de overheadkosten terug te dringen. "Verdergaande maatregelen zijn ons niet bekend."

Reageer op dit artikel