nieuws

Menzis informeert mkb over Mexicaanse griep

Archief

Menzis heeft een speciale webpagina ingericht met informatie over de Mexicaanse griep. Deze webpagina is bedoeld voor de mkb-ondernemer die zelf geen tijd heeft om de stortvloed aan informatie en berichtgeving bij te houden.

Menzis informeert mkb over Mexicaanse griep

Op http://www.menzis.nl/web/Zakelijk/Nieuws/Grieppandemie.htm wordt de informatie rond de Mexicaanse griep vertaald naar wat belangrijk is voor kleine ondernemers. Zo staan er tips over hygiëne om de kans op besmetting bij personeel te verkleinen. Ook wordt informatie gegeven waar de ondernemer rekening mee moet houden om het bedrijf draaiende te houden als een deel van zijn personeel uitvalt. Hoe ga je om met personeel dat de Mexicaanse griep krijgt en hoe voorkom je paniek onder de andere werknemers? De belangrijkste informatie kan in de vorm van een poster worden gedownload en verstrekt aan medewerkers.

Reageer op dit artikel