nieuws

Koppeling tussen Europace en Clareo

Archief

Hypoport Stater, met het digitale hypothekenplatform Europace, en Solverium, met het financiële planningspakket Clareo, gaan intensief samenwerken. Met hun combinatie zeggen zij het intermediair een “geïntegreerde oplossing te bieden met een optimale WFT-ondersteuning”.

Koppeling tussen Europace en Clareo

Met Clareo kunnen diverse financiële scenario's worden doorgerekend. Het pakket weet raad met aspecten als: stoppen met werken, overlijden, arbeidsongeschiktheid, werkloosheid, deeltijd-WW, hypotheken, uitvaart, schade en levensloopregeling.
Europace is een online advies-, aanvraag-, offerte- en transactieplatform dat alle partijen in de hypotheekketen met elkaar verbindt. Met de koppeling is het mogelijk de gegevens van de hypotheekaanvraag uit Europace automatisch in te lezen in Clareo. Hiermee behoort een dubbele invoer tot het verleden. 
 

Reageer op dit artikel