nieuws

Koninkrijk der Woekerpolissen

Archief

Nederland is het land van seks, drugs én financiële affaires: van woekerpolissen tot grootschalige beleggingsfraude – een turbulente geschiedenis van ruim tien jaar vrije teugels die miljarden heeft gekost.

Koninkrijk der Woekerpolissen

Voor banken en verzekeraars is Nederland een prachtland. Politici zijn aardig voor ze, de regels vriendelijk en de toezichthouders grijpen pas in als het te laat is. Bovendien blijken Nederlanders verre van conservatief als het gaat om beleggen, sparen en verzekeren: beloftes van spectaculaire rendementen en ogenschijnlijk lage tarieven blijken een magische aantrekkingskracht te hebben op zo ongeveer iedereen.

(De Pers, pag.10)

 

 

Overig verzekeringsnieuws vandaag in de media:

 

Bos blijft achter Zalm ondanks DSB-historie

(Het Financieele Dagblad, pag. 4)

Reageer op dit artikel