nieuws

Interimbureau Yoxa gaat werken met vast tarief

Archief

Nienke Platenburg, voormalig directeur van Essential People (Corinthe), start met een nieuw interimbureau: Yoxa.   Wervings- en selectiebureaus worden doorgaans betaald door een percentage te rekenen over het tarief van de interimmer, zolang deze werkzaam is bij een klant. Yoxa werkt echter met een vast tarief van € 5.200 dat zowel aan de interimmer als aan […]

Nienke Platenburg, voormalig directeur van Essential People (Corinthe), start met een nieuw interimbureau: Yoxa.
 
Wervings- en selectiebureaus worden doorgaans betaald door een percentage te rekenen over het tarief van de interimmer, zolang deze werkzaam is bij een klant. Yoxa werkt echter met een vast tarief van € 5.200 dat zowel aan de interimmer als aan de opdrachtgever in rekening wordt gebracht, als er een samenwerking tot stand wordt gebracht. "Mijn ambitie is om binnen drie dagen de juiste kandidaat aan mijn klanten voor te stellen", aldus Platenburg. Daarna speelt Yoxa geen rol meer. "Ik heb geleerd dat de meeste klanten en interimmers geen behoefte hebben aan begeleiding nadien."
 
Yoxa richt zich uitsluitend op hoger opgeleide managers en vakspecialisten tussen de 30 en 55 jaar op het gebied van financiën, marketing, verkoop, personeelszaken, ICT en het operationele bedrijf.

Reageer op dit artikel