nieuws

Independer krijgt ook volmacht van Delta Lloyd

Archief

Het dit najaar startende volmachtbedrijf van vergelijkingssite Independer heeft een schadevolmacht van Delta Lloyd ontvangen. Eerder verkreeg Independer al volmachten van Aegon en Arag. Directeur Martijn Grasso van het volmachtbedrijf verwacht nog dit najaar van alle grote met het intermediair samenwerkende verzekeraars volmachten te ontvangen.

Independer krijgt ook volmacht van Delta Lloyd

"We zitten nu midden in de testfase", zegt Grasso. "Omdat wij willen voldoen aan de nieuwste wetgevingseisen op dit gebied gaan we in één keer volledig digitaal, maar stuiten daarbij wel op een aantal knelpunten die de wetgever kennelijk niet heeft voorzien. Deze willen we eerst goed onder de knie hebben, voordat wij van start kunnen gaan."

Reageer op dit artikel