nieuws

‘Gestalkte’ adviseur krijgt tweede dwangsom

Archief

De AFM heeft een last onder dwangsom opgelegd aan Hypo Consult in Oss wegens het consequent weigeren om te voldoen aan informatieverzoeken. Het bedrijf bediende zich louter van postbus- en e-mailadres. Na enig speurwerk een telefoonnummer gebeld. Tot onze verrassing wordt er opgenomen door Frans van den Broek, de man die met Intermediair Nederland Limited een dwangsom kreeg opgelegd en de AFM  betichtte van ‘stalking’.

‘Gestalkte’ adviseur krijgt tweede dwangsom

Hypo Consult bleek niet te zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en had evenmin een vergunning. Volgens Van den Broek is de AFM ook nu abuis. Met Intermediair Nederland Limited was hij op 6 januari al gestopt en Hypo Consult zou geen bedrijf van hem zijn, maar van een ex-medewerker die zijn naam had gebruikt. Een man die al meermalen valsheid in geschrifte had gepleegd en de AFM ook nog vergeten was te melden dat hij in de schuldsanering zat.
Volgens Van den Broek is de AFM van dat hele verhaal op de hoogte. "Ze doen er echter niets mee en dat komt ook omdat je daar in Amsterdam de ene keer met Pietje en de andere keer met Jantje spreekt. Zo raken ze de draad kwijt", aldus Van den Broek.
 
Zie ook: Adviseur beticht AFM van stalking 

Reageer op dit artikel