nieuws

Faillissement voor kantoren Jos van der Graaf

Archief

De rechtbank Amsterdam heeft het faillissement uitgesproken over Financieel Adviescentrum Van der Graaf en Adviesburo Biesheuvel. De voormalige Lancyr-kantoren worden bestuurd door Jos van der Graaf, die de onderneming in 1982 begon.

Faillissement voor kantoren Jos van der Graaf

Volgens curator Reerink waren er nog twee tot hooguit drie medewerkers in dienst. De polissen werden en worden op dit moment beheerd door het in hetzelfde pand in Amstelveen gevestigde bedrijf Assurservice.
De rechtbank in Utrecht heeft deze week eveneens faillissementen uitgesproken over Kasteel Verzekeringen (eigendom van Jan Willem Pogge) en Leeuwerke Finance. Dat laatste kantoor bemiddelde tot twee jaar geleden in hypotheken en levensverzekeringen vanuit Laren. Daarna ging eigenaar Steven Leeuwerke door onder de naam Aqualine Finance. Die koppelde financiële diensten aan de aanleg van badkamers. Ook diens vergunning bij de AFM is inmiddels ingetrokken, al is de website van Aqualine nog gewoon in de lucht.
Aan pensioenadviesbureau 3Advies in Leusden is deze week voorlopig uitstel van betaling verleend. De onderneming is eigendom Emmanuel Tielens (56).

Reageer op dit artikel