nieuws

Duizendste pensioenklant kiest garantiefonds Reaal

Archief

Pensioenverzekerden kiezen vaker voor garanties, zegt Reaal. De verzekeraar voegde om die reden in de herfst van 2008 het Doorlopend Garantiefonds toe aan het Groeps Individueel Pensioenplan. Tien maanden later hebben duizend verzekerden (een deel van) hun pensioengeld in het fonds gestopt. Zij krijgen daarmee gegarandeerd een nettorendement van 3% op de ingelegde pensioenpremies.

Duizendste pensioenklant kiest garantiefonds Reaal

Uit handen van commercieel pensioenmanager Serge Houtman ontving de Arnhemse Yolanda Schalkwijk 'een Reaal-arrangement' naar Maastricht, inclusief VIP-kaarten voor het Davis Cup-tennistoernooi dat daar in september plaatsvindt. Schalkwijk is als werknemer van Zij Aan Zicht, een bedrijf voor landschapinrichting, de duizendste deelnemer aan het Doorlopend Garantiefonds. Het bedrijf werd voor de pensioenvoorziening geadviseerd door Werner van Aken, van Pensioendesk Arnhem.

Reageer op dit artikel