nieuws

Delta Lloyd geeft Afab hypotheekvolmacht

Archief

Afab Service Providing heeft van Delta Lloyd Bank een volmacht gekregen voor de acceptatie van hypotheekoffertes. De circa vierduizend bij Afab aangesloten tussenpersonen kunnen hypotheekoffertes van Delta Lloyd Bank hierdoor direct bij Afab Intermediair Office in Assen aanvragen.

Delta Lloyd geeft Afab hypotheekvolmacht

Het intermediair krijgt daardoor eenvoudig toegang tot de hypotheekproducten van Delta Lloyd, stelt Afab. Afab-directielid Vincent Laan vindt dat beide partijen met de ondertekening van de volmachtovereenkomst "het belang van een langdurige en professionele relatie onderstrepen". Hij denkt dat zowel Delta Lloyd als Afab hiermee hun positie in de hypotheekmarkt kunnen verstevigen.
Voor Delta Lloyd ligt het voordeel in het overdragen van werkzaamheden. Erica Blom, directeur van Delta Lloyd Bank, noemt het verlenen van volmachten voorts "een belangrijke voorwaarde voor groei". Die heeft de bank dit jaar al gerealiseerd. "Sinds eind 2008 is ons marktaandeel in Nederland met 30% gegroeid tot 1,8%."

Reageer op dit artikel