nieuws

Dela: klusdienst nabestaanden

Archief

Dela gaat samen met het landelijke werkzame schoonmaakbedrijf Asito huishoudelijke hulp, tuinonderhoud en klussendiensten aanbieden aan nabestaanden.

 

Het idee is afkomstig van Dela, dat al eerder contracten sloot met onder meer Tempo Team, Formaat Notarissen, Abab belastingadviseurs en Stichting Korrelatie om nabestaanden te helpen hun leven weer op te pakken.

 

"Nabestaanden voelen zich vaak bezwaard om extra hulp te vragen, aangezien ze hun omgeving niet tot last willen zijn", zegt René van der Velden, manager Nazorg bij Dela. "Wij bieden een dienst die vroeger werd verzorgd door de gemeenschap. In het begin staan vrienden, familie en collega’s klaar, maar na een paar weken neemt de aandacht af." Schoonmaakmaakorganisatie Asito heeft meer dan 120 vestigingen.

 

Reageer op dit artikel