nieuws

Deel activiteiten 5punt20 verder als Puur Waarderen

Archief

Een deel van de activiteiten van het failliet verklaarde taxatiebureau 5punt20 wordt overgenomen door Puur Waarderen, een dochterbedrijf van Human Factors Solutions (HFS) in Riel. Bas Rentmeester blijft directeur.

Van de circa veertig medewerkers die oorspronkelijk in dienst waren bij 5punt20 waren er vlak voor het faillissement nog twaalf over. Van hen behouden er zes hun baan. Vier mensen, onder wie Rentmeester, gaan per 1 september verder voor Puur Waarderen en twee komen in dienst bij een administratieve tak van HFS. Eigenaar is Ad van Riel, die ook activiteiten ontplooit op het gebied van het opruimen van explosieven, het kweken van waterplanten en de verhuur van (bedrijfs-)onroerend goed. "In overleg met de curator hebben wij een deel van de activa van 5punt20 overgenomen en alle activiteiten; de debiteuren en crediteuren vallen echter buiten de overname", aldus Van Riel. "We zijn voornemens ons met Puur Waarderen te richten op de bovenkant van de markt. De lopende opdrachten worden afgehandeld door Puur Waarderen."

Reageer op dit artikel