nieuws

Business Queens: schadepakket voor vrouwelijke ondernemers

Archief

Vrouwenverzekeraar Queens (dochter van De Goudse) heeft naast een autoverzekering nu een pakket schadeverzekeringen in het assortiment opgenomen, speciaal voor vrouwelijke ondernemers. Onder de noemer Business Queens vallen verzekeringen voor aansprakelijkheid, rechtsbijstand, inventaris, bedrijfsgebouwen, bedrijfsschade en personenauto.

Business Queens: schadepakket voor vrouwelijke ondernemers

Op de webpagina van Business Queens (www.queens.nl) kunnen zakenvrouwen hun pakket zelf samenstellen aan de hand van een ondernemersprofiel. Ook het berekenen van de premie en het sluiten van de verzekering vindt online plaats. De pakketkorting kan bij Business Queens oplopen tot 10%, bij zes of meer verzekeringen. Schadeherstel vindt plaats in natura, door herstelbedrijven die door Queens zijn gecontracteerd.

Op de site is een interactief platform actief, waar vrouwelijke ondernemers ervaringen en tips kunnen uitwisselen. Voor elke gesloten verzekering doneert de vrouwenverzekeraar een bedrag aan Mama Cash, een organisatie die vrouweninitiatieven wereldwijd financiert.

Reageer op dit artikel