nieuws

Boval laat klant met korting online sluiten

Archief

Boval Assurantiën werkt sinds kort met de applicatie WebServices op zijn website, waardoor het voor klanten mogelijk wordt online een verzekering te sluiten, mutaties door te voeren en schades te melden. Eind van het jaar krijgen de zakelijke klanten van Boval een zelfde mogelijkheid. De premies zijn voor internetklanten lager dan voor anderen.

Boval laat klant met korting online sluiten

Boval richt zich op het midden- en kleinbedrijf en de service geldt dan ook vooral voor werknemers van de werkgevers die Boval in portefeuille heeft. "Via onder meer de loonstrook worden werknemers op de hoogte gesteld van deze mogelijkheid. Een werknemer ontvangt van ons een kortingscode, waarbij onze tarieven altijd scherper zijn dan die van andere aanbieders", aldus Bastiaan Schoonhoven, hoofd marketing & communicatie van Boval.
Eind dit jaar staat een uitrol van het nieuwe CCS Webservices gepland, waardoor het ook voor werkgevers mogelijk wordt hun eigen portefeuille te beheren. "Het mooie van dit systeem is, dat de klant direct bij ons in de backoffice zit. Met een druk op de knop rolt de polis eruit", aldus Schoonhoven.
Boval Assurantiën heeft 2.500 bedrijven in de boeken en 13.000 particulieren, waarvan het merendeel werknemer is bij één van de bedrijven. Afgelopen jaar steeg het provisie-inkomen tot € 9,0 (8,5) mln; Boval behoort daarmee tot de vijftig grootste intermediairbedrijven van ons land.

Reageer op dit artikel