nieuws

Anker Direct koopt regiogenoot Oris

Archief

Anker Direct, de intermediairorganisatie van Anker Verzekert in Groningen, heeft per 1 augustus Oris Verzekeringen overgenomen.

 

De portefeuille van het intermediairbedrijf in Haren telt circa 1.500 relaties, die gezamenlijk 2.500 polissen hebben.

 

"Met deze overname willen wij ons marktaandeel in het particuliere segment verder uitbouwen", zo motiveert directeur Bert Posthumus van Anker Direct de overname. Met de verkoop sluit Oris-directeur en eigenaar Aaldert Otten zijn loopbaan af. Eén Oris-medewerker verhuist mee naar Anker Direct.

 

Anker Verzekert bestaat verder uit rechtsbijstandsverzekeraar Anker Verzekeringen, Crew Insurance (bemanningsverzekeringen) en het volmachtbedrijf Hanze Assuradeuren. Het verzekeringsbedrijf telt in totaal vijftig medewerkers.

 

Reageer op dit artikel