nieuws

Afab werkt aan franchiseformule

Archief

Afab wil op korte termijn “een nieuwe franchiseformule op basis van een intermediaire servicedesk” in de markt zetten. Daartoe is de huidige directie van serviceprovider Quarré vrijgemaakt. Paul Hillert en Michiel Buytendijk nemen die nieuwe taak op zich, nu de activiteiten van Quarré gaan verhuizen naar die van Afab Service Providing in Assen.

Afab werkt aan franchiseformule

Een week geleden lekte het aanstaande vertrek van Quarré naar Assen al via AM uit. Het kantoor in Houten, waar nu nog bijna dertig mensen werkzaam zijn, gaat vóór 1 oktober dicht.
Die stap volgt op de in april ingezette sanering van de tak serviceproviding. Toen werden de kantoren in Breda (FSD), Venray en Gouda (ViaFeria) gesloten en werkzaamheden geconcentreerd in Assen (administratie serviceproviding) en Amersfoort (uitvoering bedieningsconcepten Top en Excellent). Het personeelsbestand werd met 35% teruggebracht tot circa 125 (fte).
Quarré bleef nog even buiten schot, omdat een deel van de Quarré-aandelen (30%) in handen is van het directieduo Buytendijk en Hillert.

Reageer op dit artikel