nieuws

Afab start eigen hypotheken- en taxatieservice

Archief

Afab Serviceproviding neemt in het assortiment twee nieuwe diensten op: een eigen Hypotheekplatform en een eigen taxatieservice.   Het hypotheekplatform is een eigenlabelvariant van het generieke fundingmodel van Quion. Aan dat concept nemen diverse geldverstrekkers deel. Met vaste voorwaarden en acceptatiecriteria zullen op het Hypotheekplatform hypotheken worden aangeboden voor de tussenpersoon. Achterliggende geldverstrekkers zijn onder […]

Afab Serviceproviding neemt in het assortiment twee nieuwe diensten op: een eigen Hypotheekplatform en een eigen taxatieservice.
 
Het hypotheekplatform is een eigenlabelvariant van het generieke fundingmodel van Quion. Aan dat concept nemen diverse geldverstrekkers deel. Met vaste voorwaarden en acceptatiecriteria zullen op het Hypotheekplatform hypotheken worden aangeboden voor de tussenpersoon. Achterliggende geldverstrekkers zijn onder meer NIBC, Bank of Scotland en Direktbank.
 
Via de Afab Taxatieservice kunnen aangesloten tussenpersonen tegen een vast tarief van € 297,50 (inclusief bijkomende kosten) taxaties aanvragen. "Deze taxatierapporten voldoen aan de eisen van Nederlandse geldverstrekkers en voor NHG-leningen", garandeert Afab. Na aanvraag volgt binnen 26 uur een taxatie-afspraak. Voor de service wordt samengewerkt met het landelijk werkende bureau Fitrex.

Reageer op dit artikel