nieuws

Actuarissen HV&P en Milliman gaan samen

Archief

HV&P Adviseurs en actuarissen gaat op in de Nederlandse activiteiten van het Amerikaanse adviesbureau Milliman. Het tien medewerkers tellende HV&P, dat in 1999 werd opgericht, blijft in Amsterdam gevestigd (zie foto) en gaat Milliman Pensioenen heten.

Actuarissen HV&P en Milliman gaan samen

De huidige HV&P-eigenaren Jeroen Hilbrands en Pieter van Schijndel houden samen 50% van de aandelen in het bedrijf. De overige aandelen komen in handen van Milliman. Dat houdt zich vanuit Baarn, onder leiding van voormalig Delta Lloyd-actuaris Laurens Roodbol, bezig met actuariële adviezen aan levens-, schade- en zorgverzekeraars. Milliman heeft straks zo'n 25 actuarissen in dienst.
De bedrijven blijven lid van Abelica Global, een internationaal netwerk van consultant op het gebied van employee benefits.

Reageer op dit artikel