nieuws

Winkel Univé krijgt bankbalie van ABN Amro

Archief

De verzekeringswinkel van Univé Stad en Land in Apeldoorn krijgt een aparte adviesdesk van ABN Amro. Univé Stad en Land, een van de grootste onderlingen van Univé, zegt de bijna 90.000 relaties een totaal financieel advies te willen bieden. “ABN Amro maakt de formule van het Financieel Warenhuis compleet; hiermee vervullen we een gidsrol”, vindt directeur Jan Kamp.

Winkel Univé krijgt bankbalie van ABN Amro

"Naast onze rol als onafhankelijk adviseur en bemiddelaar van verzekeringen, omringen we ons in het Financieel Warenhuis met externe financieel specialisten", zegt Kamp (links op de foto). Voorbeelden van die specialisten zijn een accountant, notaris, uitvaartbedrijf, makelaar, pensioenadviseur en belasting­adviseur. "Wat nog ontbrak was een goede, professionele partner in bancaire dienstverlening en producten. Die hebben we nu gevonden in ABN Amro." De winkel is voor zowel particuliere als zakelijke klanten bedoeld.
"Een bijzonder interessante samenwerking", stelt René Bastiaansen, directeur van de Regio Stedendriehoek van ABN Amro. "Als bank zijn we in deze veranderende samenleving continu op zoek naar nieuwe vormen van samenwerking."
Op reguliere kantoren van ABN Amro worden doorgaans verzekeringen gesloten van ABN Amro Verzekeringen, een joint-venture die voor 51% eigendom is van Delta Lloyd.

Reageer op dit artikel