nieuws

Welke komt met ‘heldere’ hypotheek’

Archief

Serviceprovider Welke Financiële Diensten komt onder het eigen label WoonLife met de WoonLife Helder Hypotheek.

 

Het is bij Welke de "eerste volledig transparante" hypotheek en zonder afsluitkosten. "Het intermediair spreekt vooraf met de klant af, hoe hij wordt vergoed."

 

Geldgever van de hypotheek is Logon Hypotheken, een dochter van Direktbank (Fortis). De Helder Hypotheek kent verschillende aflossingsmogelijkheden. Bij de spaarvariant (spaarverzekering van DBV) zijn de specifieke kosten eruit gehaald. De vaste kosten van _ 240 worden verspreid over zestig maanden met de premie-inleg verrekend, evenals de _ 48 aan administratiekosten per jaar

 

Omdat Welke-dochter Welcium de hypotheek administreert, heeft de tussenpersoon binnen 24 uur de offerte retour; voor finaal akkoord staat twee werkdagen. Na de ‘Zeker’ en ‘Ruimte’ Hypotheek is ‘Helder’ de derde hypotheek onder het WoonLife-label.

 

Reageer op dit artikel