nieuws

Voortaan ook onderhoud en verzekeringen via Route Mobiel

Archief

Pechhulpdienst

 

wil totaalpakket

 

gaan bieden

 

Pechhulpverlener Route Mobiel gaat met ingang van 1 augustus samenwerken met verzekeringspartner Zelf.nl en The Alwaysbemobile Company.

 

Door deze samenwerking zeggen de partners een totaalpakket van verzekeringen, pechhulpverlening en onderhoud te kunnen aanbieden.

 

De nieuwe strategie van de drie partners is tot stand gekomen op initiatief van SNS Reaal-dochter Route Mobiel. "De producten en diensten vullen elkaar perfect aan en de drie merken passen uitstekend bij elkaar", aldus Marco van Muiswinkel, directievoorzitter van Route Mobiel & Zelf.nl.

 

The Alwaysbemobile Company zal het onderhoudsaspect van het aanbod voor zijn rekening nemen. Naast formulehouder van Abc Autoservice, is het tevens formulehouder van Profile Tyrecenter, 1,2,3 AutoService en James Autoservice.

 

Nieuwe leden

Route Mobiel meldt ook dat de aanwas van nieuwe leden een opvallende stijgende lijn te zien geeft. "In de afgelopen maanden zijn er per dag zo’n 300 á 400 klanten bij gekomen", meldt commercieel directeur Edward Reinderts. "Dat is bijna twee keer zoveel als vorig jaar, terwijl onze zomercampagne pas per 1 juli van start is gegaan. Een toestroom van deze omvang hadden wij niet verwacht." Achteraf heeft hij er wel een verklaring voor: "Wij vragen onze nieuwe klanten wat de beweegredenen zijn om klant te worden bij Route Mobiel. Het is duidelijk dat consumenten nu ook voor pechhulp op de kosten letten." Hij verwacht een concentratie in de markt voor pechhulpverlening en een stevige groei voor Route Mobiel. "Enerzijds door de genoemde prijsverschillen waar de consument nu echt op let en anderzijds doordat Route Mobiel steeds meer verzoeken ontvangt uit de verzekeringsbranche om de pechhulpdekking voor haar rekening te nemen."

 

merken passen uitstekend bij elkaar’en pechhulp gaan bieden.

Reageer op dit artikel