nieuws

Voogd & Voogd: forse groei in online autopolissen

Archief

Bas de Voogd van volmachtbedrijf Voogd & Voogd meldt dat zijn bedrijf in het eerste kwartaal van dit jaar de online verkoop van autoverzekeringen met meer dan 60% zag toenemen ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. “In het tweede kwartaal bedroeg de toename bijna 90%.”

Voogd & Voogd: forse groei in online autopolissen

De Voogd zegt zich dan ook te verbazen over berichten als zou de verkoop van verzekeringen via internet teruglopen. "De online verkoop van personenautoverzekeringen in het eerste halfjaar van 2009 is gerealiseerd via de websites van meer dan 300 bemiddelaars die actief gebruik maken van onze webmodule Personenautoverzekeringen", aldus De Voogd. Het volmachtbedrijf heeft op dit moment meer dan 225.000 gekentekende objecten in portefeuille en zegt per maand meer dan 5.000 nieuwe personenautoverzekeringen te sluiten.

Reageer op dit artikel