nieuws

Volmacht Mondial Assistance voor BSB Assuradeuren

Archief

Mondial Assistance heeft aan BSB Assuradeuren in Geleen een volmacht verleend die betrekking heeft op alle reisverzekerings- en pechhulpproducten. BSB verzorgt de polisadministratie voor circa tachtig tussenpersonen. Hierbij gaat het onder meer om acceptatie, polisopmaak, schadebehandeling en incasso.

Volmacht Mondial Assistance voor BSB Assuradeuren

Behalve van Mondial Assistance heeft BSB volmachten van Aegon, Arag, Ardanta, ASR, Bovemij, DAS, Delta Lloyd, Europeesche, London, Monuta, Nationale-Nederlanden, Reaal en Unigarant. Voor Mondial Assistance is het de 51e volmacht.  
Mede-eigenaar Remco Schenkhuizen van BSB en algemeen directeur Willem Snijders van Mondial Assistance ondertekenen het contract. Achter hen Gerdien de Ruiter (Mondial), Ron Bakkers (BSB), Sandra Nordsiek en René Vermeule (beiden Mondial)

Reageer op dit artikel